Ajándékozzon Vendégkártyát szeretteinek, vagy dolgozóinak!

Pihenést, kikapcsolódást ajándékozni remek ötlet, hiszen ki ne örülne, ha egy kellemes családi ebéd vagy romantikus vacsora keretében néhány órával többet tölthet szerettei körében a főzőcskézés, mosogatás helyett.

 A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek leveszik válláról az ajándékválasztás terhét, hiszen az ajándékutalvánnyal biztosan sikert arat minden korosztály körében.

 A kártya tulajdonosa szabadon kiválaszthatja, melyik időpontban szeretné igénybe venni svédasztalainkról a korlátlan fogyasztást, mely a több mint 100 féle étel mellett tartalmazza az italkínálatot is.

 A vendégkártyák ára a fogyasztás időpontjától függ. Ha igazán szabad lehetőséget szeretne ajándékozni, válassza a bármely időpontban felhasználható vendégkártyánkat.

 Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

A vendégkártya december hónap kivételével egész évben felhasználható.

Trófea Vendégkártya – ebéd
4999 Ft/fő
Ez a vendégkártya hétköznapokon, hétfőtől-péntekig, ebédidőben, 12:00-17:00 óra között, 2 órás tartózkodást tesz lehetővé

Trófea Vendégkártya – vacsora
6999 Ft/fő
Ez a vendégkártya hétköznapokon, hétfőtől-csütörtökig (péntek kivételével), vacsoraidőben, 17:30-24:00 óra között, 3 órás tartózkodást tesz lehetővé

Trófea Vendégkártya – bármely időszak
7999 Ft/fő
Ez a vendégkártya a hét bármelyik napján, bármilyen időpontban, 3 órás tartózkodást tesz lehetővé

Kiürítés