Trófea Grill vendégkártya – ebéd
4999 Ft/fő
Ez a vendégkártya hétköznapokon, hétfőtől-péntekig, ebédidőben, 12:00-17:00 óra között, 2 órás tartózkodást tesz lehetővé.

 

Trófea Grill vendégkártya – vacsora
6999 Ft/fő
Ez a vendégkártya hétköznapokon, hétfőtől-csütörtökig (péntek kivételével), vacsoraidőben, 17:30-24:00 óra között, 3 órás tartózkodást tesz lehetővé.

 

Trófea Grill vendégkártya – bármely időszak
7999 Ft/fő
Ez a vendégkártya a hét bármelyik napján, bármilyen időpontban, 3 órás tartózkodást tesz lehetővé.

Trófea Grill Vendégkártya egységes
Kiürítés

Ajándékozzon Vendégkártyát szeretteinek, vagy dolgozóinak!

Pihenést, kikapcsolódást ajándékozni remek ötlet, hiszen ki ne örülne, ha egy kellemes családi ebéd vagy romantikus vacsora keretében néhány órával többet tölthet szerettei körében a főzőcskézés, mosogatás helyett.

 A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek leveszik válláról az ajándékválasztás terhét, hiszen az ajándékutalvánnyal biztosan sikert arat minden korosztály körében.

 A kártya tulajdonosa szabadon kiválaszthatja, melyik időpontban szeretné igénybe venni svédasztalainkról a korlátlan fogyasztást, mely a több mint 100 féle étel mellett tartalmazza az italkínálatot is.

 A vendégkártyák ára a fogyasztás időpontjától függ. Ha igazán szabad lehetőséget szeretne ajándékozni, válassza a bármely időpontban felhasználható vendégkártyánkat.

 Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

A vendégkártya december hónap kivételével egész évben felhasználható.