Trófea Restaurant Budapest szívében
színvonalas ételekkel

Ha olyan helyen szeretnél ebédelni vagy vacsorázni, ahol hangulatos környezetben fogyaszthatod el az általad kiválasztott ételt, legyen az  magyaros vagy valamilyen külföldi kedvenc, akkor a Trófea Restaurant Budapesten garantáltan az az étterem, amit keresel!

Fix árakkal és korlátlan fogyasztással várjuk a vendégeket, akik számára a hét minden napján rendelkezésre állunk, emellett házhozszállítást is biztosítunk a Trófea Restaurant budapesti kínálataiból, így otthon is élvezheted az ízletes ételeket és italokat, melyek szintén hozzá tartoznak az árakhoz.

Családbarát környezetben várjuk a vendégeket a Trófea Restaurant Budapesten, akik számára minden hétvégén kedvezményt biztosítunk, ezért a 12 év alatti gyermekek ingyen fogyaszthatnak ezekben az időpontokban, amikor szórakoztató programokon is részt vehetnek.

A mindenkori igényeknek megfelelő kínálatban sorakoznak fel a friss alapanyagokból készülő, minőségi ételek, amelyek esetében mindenki rátalálhat a legjobb választásra, hiszen az egyszerűbb fogásoktól kezdve a specialitásokig minden megtalálható nálunk svédasztalos kiszolgálásban! Bármi is legyen az, amit kívánsz, nálunk számos lehetőség közül választhatsz, melyek esetében tetszés szerint variálhatod a különböző fogásokat, melyeket bőséges adagokban, ízlésesen tálalunk.

Rendezvények lebonyolításában is kérheti segítségünket Trófea Restaurant Budapesten, hiszen sok éves tapasztalatok mellett végezzük vendéglátó feladatokat, amelyben kiemelt sikereket élvezhetünk, ezért lehetőség van arra is, hogy külső helyszínen vegye igénybe szolgáltatásainkat, akár magas színvonalon is! A személyzet jól felkészült, bármilyen színvonalas eseményre komplett megoldásokat tudunk biztosítani olyan menüvel, amely mindenki igényeinek megfelelő!