Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​
Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​

Rendezvénytechnika
Trófea Grill Étterem

Rendezvényszolgálatunk vállalja különféle rendezvények lebonyolítását.

Ezekhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő rendezvénytechnika alkalmazása.
Professzionális szolgáltatást nyújtunk, mind hangtechnikafénytechnikaszínpadtechnika, mind pedig látványtechnika és vetítéstechnika terén.

Csapatunk tisztában van azzal, hogy a technikai szolgáltatás magas színvonalához a kiváló minőségű berendezések és a kitűnő szaktudás elengedhetetlen fontosságú. Szakképzett technikusi háttérrel ajánlunk minőségi szolgáltatást elérhető áron azoknak, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani.

A jó technika minden rendezvény biztos alapja. Maximálisan számíthat rutinos személyzetünkre, a tökéletes rendezvény lebonyolításában, erre garanciát vállalunk! A megrendelői igények kellő ismeretében minden esetben a legemlékezetesebb és legszínvonalasabb megoldást szeretnénk felkínálni ügyfeleinek és vendégeinek.

Hangtechnika

Vállaljuk konferenciák, előadások, sajtótájékoztatók, elegáns, beltéri rendezvények, esküvők hangosítását, színpadi hangosítást. Minden igényt kielégítően biztosítunk vezeték nélküli mikrofont, beszédhangosítást, mikroportot, tolmácsberendezést, szemléltető vetítést, és ezenkívül minden egyéb igényre találunk kielégítő megoldást.

Kül-, és beltéren egyaránt vállalunk hangosítást, figyelembe véve minden apró részletet. Ilyen a rendezvény célja, a helyszín akusztikai adottságai, mérete, valamint a közönség létszáma, életkora és igénye.

Fénytechnika

Kiváló fénytechnikai berendezések állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy a rendezvényekenkoncertekenesküvőkönkonferenciákon a legmodernebb technikával elérjük a tökéletes megvilágításokat különböző effekt és intelligens lámpákkal, fényszabályozó berendezésekkel.

Fénydekorációink a legkülönlegesebb hatások elérését teszik lehetővé, mellyel az egész teret káprázatossá varázsoljuk, hogy intenzív színekben pompázhasson rendezvényük!

Színpadtechnika

Korszerű színpadtechnikával rendelkezünk. Színpadszerkezetünk, bővíthető, átalakítható, változtatható. Tökéletesen alkalmas koncertektáncbemutatókgyermekműsorok lebonyolításához. Rendezvényen természetesen háttérfüggönnyel, igény szerin balett-szőnyeggel borított színpadot építünk. A sátortetős, hídszerkezetes fedésre akár különféle dekorációs elemek is kerülhetnek.

Ha nincs tisztában vele, hogy milyen rendezvénytechnikai megoldások szükségesek ahhoz, hogy zökkenőmentes rendezvényt bonyolítson le, keressen fel minket és mi mindenben készséggel rendelkezésére állunk!

Ha biztosra akar menni... Trófea Grill Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés felsõfokon!

Trófea Grill Rendezvényszervezés

Ajánlatkérés

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

×
×

Cart