Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​
Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​

Esküvőszervezés esküvő helyszín Budapest
Trófea Grill Étterem

Az esküvő mindig, mindenkinek egy felejthetetlen pillanat, ilyenkor még inkább szeretet és boldogság tölti meg a szíveket. Mi itt a Trófea Grill  Rendezvényszolgáltatónál arról gondoskodunk, hogy ehhez minden feltétel adott legyen, hogy a tányérok és poharak se maradjanak üresen!
Hatalmas svédasztalos kínálatunk, kedves felszolgáló személyzetünk mind közrejátszik abban, hogy ezt a különleges napot csak még szebbé tegye, mindezt egy Önök által kiválasztott elegáns környezetben.

Nem éttermünkben tartaná esküvőjét? Már kiszemelt egy másik Önnek kedves helyszínt?
Semmi gond! Teljes körű esküvőszervezést ajánlunk házasulandó pároknak éttermünkben és külső helyszíneken egyaránt. 
Mindent megszervezünk, ami hozzátartozik egy felejthetetlen menyegzőhöz. Az étterem sokszínû étel és italkínálatából kedvére válogathatnak a menü összeállításához. Nem kell aggódnia,hogy az ételek finomak lesznek-e ezen a fontos alkalmon. Jöjjön el éttermeinkbe és akár inkognitóban kóstolja végig a kiszemelt ételsort.
Ha óhajtják elintézzük, hogy a hivatalos ceremónia is a helyszínen legyen megtartva.
Természetesen a dekorációról is gondoskodunk. Évszaknak megfelelő virágokból, különböző dekorációs eszközök közül válogathat a pár.

Jégszobor, csokiszökőkút, különleges esküvői torták, hogy az álomesküvőn minden olyan legyen, ahogy a pár eltervezte. Ha ehhez tűzijátékra is van szükség, készséggel állunk rendelkezésükre!

Igény szerint biztosítunk az ifjú pár számára profi fotóst, videóst, aki megörökíti az esküvő minden örömteli pillanatát. 
Ne legyen gondja, az esküvői járműre sem! Legyen szó akár limuzinról, hintóról, vagy a násznépet szállító buszról, bármelyiket beszerezzük a nagy napra, ezzel is tökéletesítve az amúgy is különleges napot.

A Trófea Grill Rendezvényszervező csapata minden kívánságát teljesíti a lehető legjobb minőségben és kivitelben. Keressen fel minket bátran, tegyük együtt különlegessé ezt a felejthetetlen napot!

Ha biztosra akar menni... Trófea Grill Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés felsõfokon!

Trófea Grill Rendezvényszervezés

Ajánlatkérés

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

×
×

Cart