Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​
Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​

Céges rendezvényhelyszín Budapest
Trófea Grill Étterem

Vállaljuk mindenféle céges rendezvény lebonyolítását saját épületükben vagy más külsõ helyszínen, akár a legkülönlegesebb helyet is megszervezzük Önöknek. Ha szeretné elkápráztatni üzleti partnereit, kollegáit, akkor egy olyan koncepció köré kell felépíteni a rendezvényt, ami kötõdik a céghez, vagy a helyszín különlegességével teszi emlékezetessé.. Az eltérõ célok különbözõ rendezvény típusokat követelnek meg.

Megrendezünk protokoll rendezvényt, konferenciát, elõadást, termékbemutatót, továbbképzést, partnertalálkozót, gálavacsorát, jubileumi ünnepséget, céges évfordulót vagy akár bált, céges partit is. Szakmai tapasztalatunkat igénybe véve cége könnyedén elérheti kitûzött céljait profin megszervezett és lebonyolított rendezvényeinken. Önnek nincs más dolga, mint egy személyes találkozó alkalmával vázolja a rendezvénye koncepciójának lényegét, az elképzeléseit, ötleteit, kívánságait, mi pedig a legjobb tudásunk szerint teljesítjük azokat.

Ötleteket adunk a helyszínnel, a dekorációval kapcsolatban, hogy Önnek erre se legyen gondja. Magas szinvonalú technikai berendezéseinket igénybe véve kitûnõ hangosítást, világítást, zenét garantál csapatunk.

Party-service teamünk igényének megfelelõ cateringet biztosít, legyen szó teljeskörû étkeztetéstõl, kávészünetrõl, vagy svédasztalos kiszolgálásról. Egy tökéletes rendezvényhez hozzátartoznak különbözõ extra szolgáltatások is. Gondoskodunk hostessekrõl, regisztrációs szolgálatról, szállításról, pakolásról. Igény szerint fotóst alkalmazunk, hogy rendezvénye fontos pillanatait megörökítsük. Ha szükséges gondoskodunk fellépõkrõl, élõzenérõl, vagy akár tolmácsról is.

Csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában minden igényt kielégítõen kidolgoz többféle programjavaslatot. Ezután dõljön hátra, és bízza ránk magát! Mi teszünk róla, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény maradjon a megjelentek számára!

Ha biztosra akar menni... Trófea Grill Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés felsõfokon!

Trófea Grill Rendezvényszervezés

Ajánlatkérés

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

×
×

Cart