Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​
Ha biztosra akar menni!

Trófea Grill Rendezvényszervezés​

Rendezvényszervezés
Budapest
Trófea Grill Étterem

Étteremhálózatunkat 2000-ben indítottuk el első egységünkkel és színvonalas szolgáltatásainkkal azóta is törekszünk a Budapest legközkedveltebb éttermei közé tartozni.

Rendezvényszolgálatunkat 2008-ban hoztuk létre azzal a céllal , hogy ezentúl ne csak éttermeinken belül, hanem külső helyszíneken is megrendezhessük a legigényesebb összejöveteleket az Önök számára fontos alkalmakból a legkülönbözőbb helyszíneken.  Legyen az családi, baráti vagy vállalati rendezvény, otthon, cégközpontban vagy egy exkluzív helyszínen. Azóta napi szinten rengeteg  rendezvényt bonyolítunk le éttermeinkben és éttermeinken kívül eső helyszíneken egyaránt.

És hogy miben különbözünk a többi rendezvényszervező cégtől?  Éttermeink referencia étteremként is működnek és várják Önöket sok szeretettel. Az év minden napján eljöhetnek hozzánk (13.ker Visegrádi u. 50/a vagy 2.ker Margit krt. 2, illetve 6.ker Király u. 30-32) és inkognitóban végigkóstolhatják ételeinket,  amivel személyesen is meggyőződhetnek hozzáértésünkről.

Komplett rendezvényszervezés: az eltelt évek során nagy szakmai tapasztalatot szereztünk az állami protokollban, a konferencia és rendezvényszervezésben, illetve a kapcsolódó összes (műszaki, dekorációs) szolgáltatások tekintetében is teljes körű szervizt biztosítunk. Fogadások,bálok, esküvők, díszvacsorák, családi összejövetelek, sportnapok lebonyolítását vállaljuk kettőtől több ezer főig.  Állandó, megbízható partnereinknek köszönhetően  és alvállalkozóink segítségével minden technikai igényt ki tudunk elégíteni (hangosítás, színpad és látványtechnika, zene és műsorszolgálat, rendezvénysátrak stb.) a dekorációs igények mellett (virág, zöldnövény-dekoráció, stb.).

A Trófea Grill Étterem és a rendezvényszervezés vezetése nagy szakmai múlttal rendelkező vendéglátós munkatársakból áll. Üzleti filozófiánk, hogy minden rendezvény egyedi, és minden tisztelt megrendelőt teljes körűen ki kell szolgálni, hogy a rendezvényszervezéssel járó gondok jelentős részét levegyük a vállukról.

Minden rendezvényt gondos előkészítés előz meg. Minden esetben részletes írásos ajánlatot és berendezési tervet készítünk, amit természetesen a kedves megrendelő igényeihez és elképzeléseihez igazítunk. A műsoros rendezvények (bál, divatbemutató stb.) esetében a catering a műsorhoz alkalmazkodik. Konyhánk a hazai és a nemzetközi ízeken túl más speciális igények kielégítésére is felkészült.

Budapesten és a vidéki városok bármelyikében képesek vagyunk színvonalas rendezvények biztosítására a megrendelő által választott, vagy megjelölt helyszínen és létszámmal, előzetes helyszíni szemle és berendezési terv alapján, a megfogalmazott igényeknek megfelelő teríték és eszközök felhasználásával.

A Trófea Grill Étterem a vendéglátással kapcsolatos előkészítő, feldolgozó és befejező, valamint tálaló feladatokat a saját konyhai és felszolgáló személyzetével végzi.

Vállalkozásunk készséggel áll az Önök rendelkezésére is!

Ha biztosra akar menni,
Trófea Grill Rendezvényszervezés!

Trófea Grill Rendezvényszervezés

Ajánlatkérés

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.