Korlátlan ételfogyasztás Budapesten a Trófea Grill Étterem kínálatában, amely magába foglalja a külföldi és hazai ételek széles választékát, ezért nálunk garantáltan megtalálja kedvenceit fix árak mellett!

Elegáns berendezésű éttermeinkben hangulatos környezetben fogyaszthatja el ebédjét és vacsoráját svédasztalos kiszolgálásban, amelyhez olyan fogásokat kínálunk, amelyek minden igényt képesek kielégíteni, hiszen friss alapanyagokkal dolgozunk és a tálalásra is nagy gondot fordítunk! Így biztosítjuk vendégeink számára hétről-hétre a legfinomabb ételeket, melyeket több helyszínen is megkóstolhatnak!

A korlátlan ételfogyasztáshoz Budapesten egyéb lehetőségek is társulnak, hiszen az italok esetében is érvényes ajánlatunk, ezért az alkoholos és alkoholmentes italokból is korlátlan fogyasztást biztosítunk!

Családok számára is kiváló helyszín a Trófea Grill Étterem, hiszen folyamatosan megújuló kedvezményeket biztosítunk számukra, ennek megfelelően minden hétvégén ingyenes fogyasztás kínálunk a 12 év alatti gyerekek számára, akiket izgalmas szórakozási lehetőségre is találnak éttermünkben, hiszen nagy figyelmet fordítunk a családbarát környezet kialakítására egyaránt!

Magyar és külföldi étel specialitások sorakoznak fel kínálatunkban, amelyben az idényeknek megfelelő zöldség és gyümölcs különlegességek is helyt kapnak, így mindig változatos menüt tudunk nyújtani az érdeklődők számára, akik nálunk és otthonukban is elérhetik kedvenc ételeiket, hiszen házhozszállítást is biztosítunk igény szerint!

A korlátlan ételfogyasztást Budapesten a legnépszerűbb fogások széles választékából tesszük elérhetővé, ennek köszönhetően mindenki megtalálja nálunk azokat az ételeket, amelyek a magyar és nemzetközi konyha leginkább kedvelt fogásai közé tartoznak!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről, akcióinkról, érdemes!