Esküvő helyszín Budapest

Szeretne kellemes környezetben, kedvező árak mellett elérhető lehetőségeket igénybe venni esküvői ebéd vagy vacsora esetén?

A megoldást esküvői kedvezményünk által találhatja meg, melyhez a színvonalas esküvő helyszín Budapesten a Trófea Grill Étterem kínálatában érhető el! Tapasztalt felszolgáló személyzettel és minden igényt kielégítő kiszolgálással várjuk az eseményen résztvevőket!

Zárt körben vagy az éttermen belül, illetve különálló teremben is van lehetőség a felszolgálásra, amelyről a párok előzetesen dönthetnek, ahogyan arról is, hogy milyen fogások és italok legyenek felszolgálva az eseményen.

Svédasztal és látványkonyha áll rendelkezésre, amely biztosítja a korlátlan ételfogyasztást, amely mellett az italok fogyasztását is korlátlan mennyiségben érhetik el a vendégek a jó hangulat érdekében az esküvő helyszínen Budapesten!

Előzetes megbeszélés esetén az egyéni kívánságoknak is eleget tudunk tenni, ezért ha olyan esküvő helyszínt keres Budapesten, amely minden feltételnek megfelel, mégis kedvező árak mellett elérhető megoldásokat kínál, akkor velünk garantáltan megkapja, amire vágyik!

A jó hangulatról és az ételek széles választékáról mi gondoskodunk, melyhez minden feltétel rendelkezésre áll, hiszen vendéglátós tapasztalatainknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy mi szükséges a hangulatos, emlékezetes közös étkezéshez, melyet a pár már egy családként tölthet el együtt!

Esküvő helyszínünk Budapesten található, ahol az éttermen belül különteremben is van lehetőség az ünnepi ebéd vagy vacsora lebonyolítására, melyhez létszámtól függően tudjuk biztosítani ajánlatainkat. Ajándék esküvői tortával várjuk a vendégeket, ami mellett a mindenkori igényeknek megfelelő étel választékot tudunk nyújtani, benne a leginkább kedvelt ételekkel, legyen az a magyar vagy más, külföldi konyhából!