December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Trófea -"The BEST"

The Best!
A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek 2010-ben is kivívták a nagyérdemű elismerését és bizalmát!

Nagy örömünkre szolgál, hogy magyar vendégeink a múlt évben is minket választottak családi, baráti és céges rendezvényeik helyszínéül, és egyre többen térnek vissza újra és újra egy gyors ebédre vagy romantikus, kettesben töltött vacsorára is.

Úgy gondoljuk, a magas színvonal szinten tartása, ételeink ízletessége és a rendszeres megújulási képesség garanciái lehetnek a jövőben is annak a bizalomnak, melyet elnyertünk törzsvendégeinktől. Különösen nagy becsben tartjuk nagyon elégedetten távozó, és vissza-visszatérő külföldi vendégeink véleményét, hiszen dicséreteik igazolják, hogy a

Trófea Grill Éttermek világviszonylatban is kiemelkedő helyet foglalnak el az „all you can eat” éttermek sorában. A www.tripadvisor.com oldalon számos hízelgő beszámolót olvashatunk a világ legkülönbözőbb pontjairól Budapestre látogatók tollából.

„Ha Budapesten járok, ki nem hagyhatom” – írja egyikük, „a valaha legjobban elköltött 10 euróm”– számol be egy másik hozzászóló. 

A „kifogástalan kiszolgálás”, a „csodálatosan finom ételek”, a „magas minőség alacsony áron” – mind a belvárosi Trófea Grill Éttermek védjegye, mely jól megmutatkozik külföldi vendégeink véleményében is. Legtöbbjük magyarországi tartózkodása során többször is felkeresi éttermeinket, hogy újra és újra megkóstolhassák a hagyományosan magyar ízeket.

Büszkék vagyunk rá, hogy sokan már következő utazásukra is lefoglalják asztalaikat, hogy hónapokkal később is biztosan élvezhessék, ahogy ők mondják, „Budapest gyöngyszemének” szolgáltatásait.