Trófea Grill Éttermek bemutatkozás

Korlátlan étel- és italfogyasztás fix áron!
A legjobb választás az autentikus magyar ételek megismerésére a legjobb áron!

Margit Krt.   Király u.   Visegrádi u.
A Trófea Grill mára az egyik legismertebb étteremlánc Budapesten. Sikere abban rejlik, hogy a betérő vendégek kortól és nemtől függetlenül megtalálhatják a kedvükre való ételeket és italokat, melyeket korlátlanul fogyaszthatnak. Az ételek és italok választékán és korlátlan fogyasztásán felül még komoly vonzereje van a fix áraknak. A vendégek már jó előre tudják fogyasztásuk értékét így kellemetlen meglepetések nélkül fizethetik a számlát.

A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek modern, formatervezett bútorzattal felszereltek, elegáns színvilággal csábítják a belváros megannyi bel- és külföldi látogatóját, hogy városnéző körútjukat megszakítva betérjenek egy finom és bőséges ebédre, vagy egy kellemes vacsorára.

A turisták különösen kedvelik, hogy egy meghatározott összegért kedvükre válogathatnak a svédasztal magyaros és nemzetközi választéka mellett a látványkonyhában kínált grill ételekből is, valamint szintén korlátlan mennyiségben ihatnak sört, bort, pezsgőt, üdítőket és forró italokat. A látványkonyhában 9 féle pácolt hús, 6 féle hal és a legkülönbözőbb zöldségek közül válogathatnak, melyeket kedvük szerint süttethetnek meg a látványkonyhás szakácsokkal, akik nagy szaktudással és odaadással készítik el a kért ételeket a vendégek számára.

Áraink:

Hétfőtől Péntekig ebédidőben (12:00-14:00-ig vagy 14:30-17:00-ig)
4.399 Ft/fő

Hétfőtől Csütörtökig vacsoraidőben (17:30-20:30-ig vagy 21:00-24:00-ig)
5.999 Ft/fő

Péntek 17:30-tól, Szombat, Vasárnap és Ünnepnap egész nap: (12:00-14:00-ig vagy 14:30-17:00-ig, 17:30-20:30-ig vagy 21:00-24:00-ig)
6.599 Ft/fő*


Minden nap 21 óra után 1000 Ft/fő kedvezményt adunk a vacsora árából!*
**Kivéve a Király utcai étteremben

3 év alatti gyermekeknek minden nap INGYENES a fogyasztás!
Áraink ebédidőben 2, vacsoraidőben 3 óra itt tartózkodásra vannak kalkulálva!

Állandó akcióink:

  • Hétvégi nagy családi akció: Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon egész nap a gyermekek ingyen fogyaszthatnak éttermünkben.* Gyermek játszósarokkal és héliummal töltött lufival várjuk a kicsiket!
  • Esküvői akció: Színvonalas esküvők lebonyolítását 9.999Ft/fő áron vállaljuk. Az esküvői torta a mi ajándékunk!
  • Látványkonyhánkban marhabélszínt, lazacot, és vörös tonhalat is kínálunk grillezve és ma már az állandó kínálatban szerepel a grillezhető garnélarák, a fekete kagyló és a tintahal is. Hétköznap 17.30-tól 20.30-ig, hétvégén és ünnepnapokon: 11.30-tól 20.30-ig
  • Ha nálunk rendezi születésnapi, névnapi vagy bármilyen ünnepi rendezvényét, a tortát mi adjuk ajándékba!

*Egy felnőttel max. 2 gyermeknek, 2 felnőttel max. 3 gyermeknek

A kedvezmények nem összevonhatók!

Szeretettel várjuk Önöket a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben!

Éttermeink