December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Trófea Grill Étterem: Korlátlan fogyasztás fix árakon!

Trófea Grill Étterem - All you can eat a belváros szívében (avagy korlátlan étel- és italfogyasztás fix áron svédasztalos rendszerben) 

Trófea Grill Étterem Margit körútÉtteremhálózatunkat 2000-ben indítottuk el az első egységünkkel, amelyek mára már Budapest egyik legkedveltebb all you can eat budapest étteremláncává fejlődte ki magát. A belvároshoz közel eső Trófea Grill Étterem (Király utca, Margit krt., Visegrádi utcamindegyikében nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink igényének maximális kielégítsére. A Trófea Grill Éttermeink modern, formatervezett bútorzattal felszereltek, elegáns színvilággal csábítják a belváros megannyi bel- és külföldi látogatóját, akik több,mint 100 féle ételválasztékunkban hazai és nemzetközi ételeket is kóstolhatnak. Aki ellátogat a Trófea étterembe, lehetősége nyílik, hogy kipróbálja a korlátlan étel és italfogyasztást fix árért. 

Trófea Grill Étterem Király utcaMindhárom Trófea Grill Étterem ugyanis abban különböznek a többi budapesti svédasztalos étteremtől, hogy az előre meghatározott összeg már tartalmazza az italok (szénsavas és rostos üdítő italok, sör, bor, pezsgő, ásványvizek, kávé, cappuccino) korlátlan fogyasztását is. 

Mindegyik  Trófea Grill Étterem-ben különös figyelmet fordítunk a családbarát környzet és árak kialakítására, így állandó kedvezmények várnak kis- és nagycsaládok számára is. Születésnapjukat, esküvőjeket a Trófea Étterem-ben ünneplő vendégeinknek számára pedig ajándék torátval kedveskedünk. 

Éttermeink egyik különlegessége, hogy látványkonyháinkban pácolt húsok, halak és zöldségek közül válogathatnak kedvükre vendégeink, ráadásul a szakács nagy gondossággal és szaktudással készíti el a szemük előtt az ételt.

Trófea Grill Étterem Visegrádi utcaA 200 fő befogadására alkalmas Király utcai Trófea Grill Étterem minden nap lehetőséget biztosít a város legjobb pizzájának megkóstolására, amit igazi fatüzelésű kemencében készítenek el. 

180 fő befogadására alkalmas Margit körúti éttermünkben minden nap ,,A Brodway hangjai” elnevezésű élőzenés estékkel várjuk kedves vendégeinket a legjobb magyar bárzongoristák előadásában. Továbbá hétköznap 17.30 és 20.30 között, illetve egész hétvégén frissen facsart narancs- és grapfruit lé fogyasztható korlátlan mennyiségben. 

Visegrádi utcai éttermünkben 150 fő befogadására van lehetőség egyszerre, ahol a korlátlan ital fogyasztás koktélok széles választékát is tartalmazza. A hétvégén ide látogató kisgyermekek örömére külön programként pedig arcfestéssel kedveskedünk. 

Jól képzett csapatunk szívesen vállal kitelepülést rendezvények lebonyolítására Budapesten vagy akár vidéken, legyen szó akár családi, baráti vagy vállalati rendezvényről. A Trófea Grill Étterem és a rendezvényszervezés vezetése nagy szakmai múlttal rendelkező vendégelátos munkatársakból áll. Üzleti filozófiánk, hogy minden rendezvény egyedi, így minden rendezvényt gondos előkészítő munka előz meg. A komplett rendezvényszervezés során célunk, hogy minden tisztelt megrendelőt teljes körűen kiszolgáljunk, ezáltal a rendezvényszervezéssel járó gondok jelentős részét levegyük vállukról. 

Cégünk szolgáltatásai között szerepel még a budapesti étel házhozszállítás lehetősége is. Az igazi fatüzelésű kemencében sült pizzákon kívül házhozszállításunk étlapján mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételt. A Trófea Grill Étterem házhozszállításának  kínálatában megtalálható például a Király pizza, a Trófeaburger, a Trófea Wrap és még megannyi számos finomság. 

Ha biztosra akar menni, látogasson el még ma a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermeink valamelyikébe!