December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Trófea étterem Budapesten Hangulatos környezetben!

Étkezzen korszerűen és tudatosan a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben!

Trófea étterem margit krt.

A Trófea Budapest mára az egyik legismertebb étteremlánc Budapesten. A Trófea Étterem Budapest kiemelt kínálatú svédasztalán a betérő vendégek kortól és nemtől függetlenül megtalálhatják a kedvükre való ételeket és italokat, melyeket korlátlanul fogyaszthatnak. Az ételek és italok választékán és korlátlan fogyasztásán felül még komoly vonzereje van a fix áraknak a Trófea Budapestbe látogató vendégeknek.  A vendégek már jó előre tudják fogyasztásuk értékét így kellemetlen meglepetések nélkül fizethetik a számlát a Trófea Étterem Budapest esetében.

Trófea étterem király u.

A Trófea Étterem Budapest modern, formatervezett bútorzattal felszereltek, elegáns színvilággal csábítják a belváros megannyi bel- és külföldi látogatóját, hogy városnéző körútjukat megszakítva betérjenek egy finom és bőséges ebédre, vagy egy kellemes vacsorára.

Trófea étterem videgrádi u.

A turisták különösen kedvelik a Trófea Budapestet, hiszen egy meghatározott összegért kedvükre válogathatnak a Trófea Étterem Budapest svédasztalainak magyaros és nemzetközi választéka mellett a látványkonyhában kínált grill ételekből is, valamint szintén korlátlan mennyiségben ihatnak sört, bort, pezsgőt, üdítőket és forró italokat. A Trófea Budapest látványkonyháiban 9 féle pácolt hús, 6 féle hal közül válogathatnak, melyeket kedvük szerint süttethetnek meg a látványkonyhás szakácsokkal, akik nagy szaktudással és odaadással készítik el a kért ételeket a vendégek számára.

A Trófea Étterem Budapest bőséges grill étel kínálatához  salátabárjában natúr és kevert saláták széleskörű választékát találja. Ezen kívül a leveseink illetve készételeink is rendkívül változatosak, amik 90%-ban liszt nélkül készülnek. Ételeinket gondosan megválogatott alapanyagokból készítjük el.  A Trófea Étterem Budapest számára a vendégek elégedettsége a legfontosabb szempont,így arra törekszünk, hogy a Trófea Budapestbe látogató vendégek igényeit maximálisan kielégítsük.

Áraink:

Hétfőtől Péntekig ebédidőben
(12:00-14:00-ig vagy 14:30-17:00-ig) 3.899 Ft/fő

Hétfőtől Csütörtökig vacsoraidőben
(17:30-20:30-ig vagy 21:00-24:00-ig) 5.499 Ft/fő

Péntek 17:30-tól, Szombat, Vasárnap és Ünnepnap egész nap: (12:00-14:00-ig vagy 14:30-17:00-ig, 17:30-20:30-ig vagy 21:00-24:00-ig) 5.999 Ft/fő*

3 év alatti gyermekeknek minden nap INGYENES a fogyasztás a Trófea Étterem Budapestben!

A Trófea Budapest árai ebédidőben 2, vacsoraidőben 3 óra itt tartózkodásra vannak kalkulálva!

Trófea Budapest Állandó akciói:

  • Hétvégi nagy családi akció: Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon egész nap a gyermekek ingyen fogyaszthatnak a Trófea Étterem Budapestben.
    ( Egy felnőttel max. 2 gyermeknek, 2 felnőttel max. 3 gyermeknek)
  • Trófea Étterem Budapest esküvői akciója: Színvonalas esküvők lebonyolítását 8999Ft/fő áron vállaljuk. Az esküvői torta a mi ajándékunk!
  • Látványkonyhánkban marhabélszínt, lazacot, és vörös tonhalat is kínálunk grillezve és ma már az állandó kínálatban szerepel a grillezhető garnélarák, a fekete kagyló és a tintahal is. Hétköznap 17.30-tól 20.30-ig, hétvégén és ünnepnapokon: 11.30-tól 20.30-ig
  • Trófea Budapest Torta akció: Ha nálunk rendezi születésnapi, névnapi vagy bármilyen ünnepi rendezvényét, a tortát mi adjuk ajándékba!

Szeretettel várjuk Önöket a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben!