Trófea

Elindult a spárgaszezon a Trófea Grill Éttermekben!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy éttermeinkben is indul a spárgaszezon!Spárga

Amit a spárgáról tudni kell, hogy a zöldségek királya, és nem csak finom, hanem ideális a fogyókúrához is.
10 dkg főtt spárga összesen csak 13 kilokalória , de rengeteg vitamin és ásványi anyag is megtalálható benne, többek között kálium, foszfor, kalcium, A-, B1-, B2- és C-vitamin is.

Kiemelt ajánlataink:

Margit körúti étterem:

  • Marinált spárgasaláta garnéla chipszel
  • Spárgakrémleves
  • Spárga hollandi mártással
  • Pulykagalantin spárgával
  • Csőben sült jércemell spárgával és parmezánnal


Király utcai étterem:

  • Spárga saláta
  • Spárgakrémleves
  • Tejszínes, spárgás csirkemell csíkok
  • Spárga hollandi mártással (a’la minute)


Ne feledjék! A spárgaszezon minden évben csak két hétig tart!

Várjuk önöket sok szeretettel!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Budapest, főváros lévén, bővelkedik étterem lehetőségekben! Engedje meg, hogy megismertessem Önnel a Trófea éttermet, hogy elkalauzoljam egy olyan világba a Trófea étterem segítségével, melyben garantáltan nem fog csalódni. A Trófea étterem, Budapest, legismertebb étteremlánca. Aki ellátogat a Trófea étterembe, lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálja a korlátlan ital és ételfogyasztást, fix árak mellett! A meghatározott árért pedig mindenki kedvére válogathat, a svédasztal, magyaros, és nemzetközi konyha ételei, vagy akár a látványkonyha grill ételei között. Korlátlan mennyiségben ihatnak üdítőket, sört, bort, pezsgőt, kávékat. Számtalan olyan lehetőséget tartogat az Ön számára a Trófea étterem, mellyel máshol nem találkozhat! Érdemes ellátogatnia hozzánk, éttermeink bármelyikébe, hiszen garantáltan maradandó élménnyel távozik majd! Nagyon fontos számunkra, hogy éttermeinkben, mindenki megtalálja a számításait! Legyen szó bármilyen korosztályról, ha finom ételekre, italokra vágyik, nálunk megtalálja, amit keres. Folyamatos, kedvező áraink mellett találkozhat éttermeinkben állandó és új akciókkal, melyet érdemes figyelemmel kísérnie Önnek is! Most már csak annyi a teendője, hogy ellátogat a Trófea étterembe, éttermeink valamelyikébe, és elfogyaszt egy finom ebédet, vagy akár vacsorát, családja, barátai vagy akár kollégái társaságában!