December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Szilveszter - Trófea Grill Étterem

Szilveszter a Trófea Grill Éttermekben!

Szilveszter
Mint mondják, az ember egész évben azt csinálja majd, amit az év első napján. Éppen ezért legyen 2010 utolsó és 2011 első napja a mókáé és kacagásé, hogy egész évben az örömé legyen a főszerep! A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek (www.trofeagrill.eu) idén is fergeteges szilveszteri partival várják kedves új és visszatérő vendégeiket. Töltse velünk az óév utolsó estéjét, és köszöntsük együtt az újat!

Margit körúti éttermünkben a kellemes vacsorához a hangulatot éjfélig Taligás Tibor bárzongorista és Pákai Petra jazz énekesnő adja, majd a ’80-as évek slágereire rophatják kedvükre kedves vendégeink egészen hajnali 4 óráig. Kiemelt kínálatunkban többek között fácán erőleves szarvasgombával illatosított májgombóccal, hideg pácolt lazac mascarponehabbal és lazackaviárral, füstölt mozzarellás sonkabatyu lencseraguval, és szűzérme vegyes magvas kéregben szerepel. Állandó finomságaink mellett desszertjeink között olyan különlegességeket találhatnak, mint az újévi malac mignon, a maracujás rétestorony vagy a gyümölcsös pezsgőhab.
Mindhárom éttermünk egész estét felölelő szilveszteri programjára jegyek válthatók a recepciókon. A jegyek ára magában foglalja a programokon felül a korlátlan étel- és italfogyasztást este 20 órától hajnali 4 óráig.

 Tekintse meg szilveszteri menükínálatunkat!


Visegrádi utcai éttermünkben 20 órától egészen hajnali 4-ig zenés-táncos mulatságon vehetnek részt vendégeink, és az elmúlt 50 év legnagyobb slágereire táncolhatják át magukat az új évbe. Ünnepi kínálatunkat a telt, magyaros ízek, a hagyományok és a különleges alapanyagok jegyében állítottuk össze, melyből ízelítőként kiemelhetjük a gazdagító lencselevest, a szürkemarha tatárt, a mini kocsonyát, az egészben sült malacot és a lávakövön sült szürkemarha steak-et. Az éjféli bécsi roppanós virsli és töltött káposzta után egyebek közt flódnit, madártejet és narancsos trüffel tortát kóstolhatnak az édességre vágyók.

Érdeklődjön év végi rendezvényünkről!


A Király utcai Trófea is egész éjszakán át tartó szilveszteri bulival, a ’80-as évek zenéivel búcsúztatja 2010-et. Az ünnepi svédasztalon olyan ínyencségeket találhatunk, mint az avokádós rákkoktél, a korhelyleves, a harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával, a disznótoros, a rozmaringos báránysült vagy a kemencében sült kacsamell konyakos meggyraguval. Desszertként egyebek között különleges szilveszteri dió- és sajttorta, kávékrémes palacsinta, csokoládéfondue és csörögefánk lesz terítéken. Mindehhez házi pálinkát, pezsgőkoktélt és bólét is fogyaszthatnak.

Tekintse meg szilveszteri menükínálatunkat!