Trófea

EPERPARÁDÉ- Étterem Budapest -Király utca

PÜNKÖSDI AKCIÓ ÉS  EPERPARÁDÉ A KIRÁLY UTCAI TRÓFEA GRILL ÉTTEREMBEN!

EperparádéFelhívjuk figyelmüket, hogy ha a május 18-20-ig tartó hosszú hétvégén ellátogatnak éttermünkbe és érkezéskor a recepción bemondják a „PÜNKÖSDI LAKOMA” jelszót, vagy ezzel a jelszóval foglalnak asztalt ezekre a napokra, akkor 1000 Ft/fő kedvezményt* biztosítunk számlájuk végösszegéből ebéd- és vacsoraidőben egyaránt.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy ezzel egy időben indul éttermünkben az EPERSZEZON!

Kiemelt ajánlatunk:

  • Eperkrémleves
  • Füstölt kacsamell szeletek zöldborsos epersalátával
  • Epres túrókocka
  • Epres túrógombóc
  • Friss eper tejszínhabbal


Várjuk Önöket szeretettel!

Asztalfoglalás


Asztalfoglalás: 061-878-0522 vagy 0620-999-8797
Email: trofea.kiraly@gmail.com


www.trofeagrill.eu/kiraly
1061 Budapest, Király utca 30-32.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Budapest városában található Trófea Grill Étterem napjaink egyik legismertebb étteremlánca. Éttermeink mindegyikében jelentős hangsúlyt fektetünk vendégeink mindenkori igényeinek kielégítése. Fontos számunkra, hogy mindig finom és széles étel és ital kínálattal várjunk minden kedves idelátogatót és az itt eltöltött idő egy kellemes kikapcsolódássá is válhasson egyben. Fix áras, a korlátlan étel- és italfogyasztás lehetőségét biztosító éttermeink már nagyon sok éve megtalálhatóak Budapest városában. Ezek alatt az évek alatt és folyamatosan ma is azt tartjuk szem előtt, hogy aki hozzánk, a Trófea Grill étterembe látogat, legyen akár fiatal vagy idős, megtalálja nálunk számításait ételek, italok és árak tekintetében egyaránt!

Éttermeink modernek, hangulatosak, mindenki számára kellemes környezetet biztosítanak. A Trófea Grill Étterem látványkonyhájában vendégeink fix árak és korlátlan étel-  és italfogyasztás mellett találkozhatnak a  magyar és nemzetközi konyha ízvilágával. 

Ha kikapcsolódásra vágyik, vagy csak elfogyasztana egy finom ételt, nálunk a helye! A Trófea Grill étterem, minden szempontból tökéletes választás lehet az Ön számára! Látogasson el éttermeinkbe, vagy az Önhöz legközelebb esőbe, és fogyasszon el nálunk egy kellemes ebédet, vacsorát. Hozza el családját, gyermekbarát környezettel várjuk Önt, így gyermekei is jól érzik magukat nálunk! A Trófea Grill étterem Önért van! Tegyen egy próbát, látogasson el hozzánk még ma!