Trófea

Bankettek, ballagások a Trófea Grill Éttermekben

Bankett

Elmegyek, elmegyek…”

…hogy a Trófeában egyek!

A madárcsicsergés és a bimbózó természet idén is új reményt hoz a fagyos tél után, ám sok fiatal számára különösen nagy kihívásokat tartogat az idei tavasz. Nagydolgozat, érettségi, államvizsga –a kitartó munkáért ilyenkor igazán megérdemelt az ünneplés.

A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek a ballagási rendezvények, érettségi bankettek tökéletes budapesti helyszínei, hiszen vendégeink fix áron korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak gazdag svédasztalaink választékából. A ballagási családi rendezvényeken fontos szempont az igények összehangolása, erre nyújt remek lehetőséget több mint közel százféle ételt felvonultató kínálatunk, melyben a család apraja-nagyja megtalálhatja kedvenceit. Jó hírünk van a végzős osztályok szervező tagjai számára, nekik ugyanis nem kis fejtörést szokott okozni a megfelelő budapesti bankett helyszín kiválasztása.

A Trófea Grill Éttermek a legkiválóbb bankett helyszínek, hiszen alacsony kedvező árainkban a korlátlan italfogyasztás is benne foglaltatik, azaz kedves frissen maturált vendégeink kedvük szerint válogathatnak a rostos és szénsavas üdítők mellett asztali minőségi boraink, pezsgőink, csapolt söreink tárházából. 45 fő felett különtermekkel, igény esetén tortával és kifogástalan kiszolgálással állunk vendégeink rendelkezésére, hogy hangulatossá és emlékezetessé tegyük ezt a nagy eseményt.

Foglaljon már most asztalt, ünnepeljünk, bulizzunk együtt!