Trófea

Van Helyed Alapítvány növendékeinek támogatása a Király utcai Trófea Grill Étterem részéről

A Király utcai Trófea Grill Étteremben ingyen vendégül láttuk a Van Helyed Alapítvány növendékeit, akik az itt eltöltött idejük után alábbi élménybeszámolót írták éttermünkről:

Van helyed"A félév lezárását megelőző időszakban a gyerekekkel közösen kijelöltünk célokat, aminek megvalósulása esetén jutalom napban egyeztünk meg kívánság programokkal.

A gyerekek nagyon ügyesen betartották a szabályokat, belehúztak tanulmányaikba, így összeszedtük azokat a programokat, amikre vágytak és megpróbáltuk megvalósítani azokat.

A gyerekek kérésének megfelelően vendégül látták őket a Király utcai Trófea Grill Étteremben, ahol nagyon jól érezték magukat. Nagyonvárták ezt az alkalmat, már napokkal korábban megkezdődött a készülődés, tervezés. 

Több, mint két órát töltöttek az étteremben, ahol nagy szeretettel és türelemmel fogadták őket. A gyerekek sokféle ételt megkóstoltak, nagyon népszerűek voltak a Trófeában található ételkülönlegességek, illetve olyan ínyencségek, melyeket most kóstoltak életükben először (pl. garnéla rák, sushi, cápahús).

"Hatalmas élmény volt számunkra ez a ajándék, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni a Trófea Grill Étterem vezetőségének és segítőkész munkatársainak!"