December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Király utcai Trófea étterem -Vélemény

Tisztelt Király utcai Trófea Grill Étterem vezetősége és dolgozói!

PArty

Nagy várakozással érkeztünk a Trófea étterembe a szombati napon - 25-én. A munkahelyi kollektíva tagjai - egyetlen kivétellel - nem voltak még ilyen jellegű vendéglátó helyen, vártuk "mitől döglik a légy". Úgy hiszem - mindannyiunk véleményét tolmácsolva - igazán jól éreztük magunkat, Önök mindent megtettek, hogy mi felszabadultan csak egymásra tudjunk figyelni, s valóban jól érezhessük magunkat.

A kollégáik - a felszolgálók - példásan kiszolgáltak bennünket, s ezt ténylegesen nem csak udvariasságból jegyzem meg. Az ottlétünket kellőképpen felvezették, mindenre az érkezésünkkor felhívták a figyelmet, majd "szürke eminenciásként" a hátteret biztosították a jókedvünkhöz.

A gasztronómiai utazásunkat az ételek széles választéka biztosította, minden volt, "mi szem, s száj ingere". Többnyire mindannyian sokfélét ettünk, nem feltétlenül a mindennapok megszokott ételeit, élveztük a különlegesnél különlegesebb ételek ízharmóniáját. Mindannyian megtaláltuk a szánk ízének legmegfelelőbbjeit, a végén igyekeztünk még a legkuriózusabb ételekből "repetázni", amennyit akkor még bírtunk - mert hát addigra már csak a szemünk, orrunk kívánta, nem voltunk már éhesek, de jó magyar emberként még tettünk egy-két lapáttal arra a szekérre, amire még mindig lehetett pakolni.

Az ital és étel választékkal a legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve, kifogást az ételek minőségében - főként nem a mennyiségében - nem tudtunk találni, ill. a kiszolgálás minősége is *5-ös volt.

Köszönjük a vendéglátást, Minden Jót kívánunk Önöknek!

Tisztelettel: Szedlár Judit és 11 kolléga a Márianosztrai Fegyház és Börtön dolgozói közül.

Csaba Hoffmann:

Nagyon jót ettünk itt az előbb, mindenkinek ajánlom!

 

Vendrei Csilla:

Kellemes, kulturált hely, minőségi ételválaszték, kedves pincérek :) 

 

Kovács Zsolt:

Minden évben egyszer visszatérünk ide a tantestülettel pedagógus napon, színház látogatás előtt. Nagyon szeretjük! Ajánlom mindenkinek!  

 

Kovács Márk:

 Egy 8 fős asztaltársasággal érkeztünk. Az étterem hangulata kellemes volt . Tetszett, hogy a bejáratnál külön üdvözölték a betérő vendéget.A kiszolgáló személyzet is udvarias volt és segítőkész. Az eredetileg nekünk lefoglalt kisebb asztaltól egy nagyobb asztalhoz sikerült minket átültetni kérésünknek megfelelően , és vacsora közben a hatalmas virágcsokroknak is hoztak 

 

Horváth Zoltán:

Tökéletes kiszolgálásban, ételek bő választékában és jó hangulatban volt részünk. Minden budapesti látogatásunk kötelező célpontja. Köszönjük! 

 

Bozsik László:

 A foglalás egyszerű volt, gyors visszajelzéssel.

 

A kiszolgálás és az ételek kifogástalanok voltak, csak ajánlani tudom.