Trófea

ÉV VÉGI RENDEZVÉNYEK A TRÓFEA GRILL ÉTTERMEKBEN!

Kedves Vendégeink!

Év végi rendezvények

Közeledik az év végi rendezvények, karácsonyi bulik és ügyfél partik ideje, ahol lehetőség nyílik arra, hogy megköszönjék munkatársaiknak, ügyfeleiknek az egész éves munkát és felhőtlenül szórakozzanak. 

Továbbra is korlátlan étel-és italfogyasztással, rögzített árakon várjuk Önöket elegáns, a belvároshoz közel eső éttermeinkbe, hiszen az év végi rendezvények, céges partik, családi és baráti összejövetelek legkiválóbb helyszínei a Trófea Grill Éttermek! 

Legyen szó karácsonyi ebédről, karácsonyi vacsoráról vagy karácsonyi meglepetésről, a Trófea Grill Éttermek leveszik a vállukról a terhet és biztosak lehetnek benne, hogy egy felejthetetlen élményt ajándékoznak szeretteiknek vagy üzleti partnereiknek egy céges rendezvény keretein belül.

Karácsonyi ajándékötletünk: Ajándékozzon vendégkártyát szeretteinek, barátainak vagy dolgozóinak! Vendégkártyák megvásárolhatók személyesen a recepciókon és az alábbi űrlap segítségével
VENDÉGKÁRTYA RENDELÉS

Búcsúztassa nálunk az óévet és köszöntse velünk az újévet! Fergeteges szilveszter a belvárosban!

Egész éjszakás bulival, a 80’-90’-es évek zenéivel és ünnepi svédasztallal búcsúztatjuk az óévet 20 órától 04 óráig! Szilveszteri Retro-parti ünnepi svédasztallal!

Foglalja le rendezvényének időpontját már most!

Bővebb információkért, árajánlatkéréssel, valamint asztalfoglalással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

 Aszalfoglalás