December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Éttermeink italkínálata, melyeket a fix ár tartalmaz

Látogasson el a belvároshoz közel eső Trófea Grill éttermek valamelyikébe és válasszon kedvére a közel 100 féle tradicionális magyar és nemzetközi étel közül.  Éttermeinkben a korlátlan étel és italfogyasztásunk részeként Törley pezsgővel, Hilltop borokkal, Pécsi Sörrel és a Coca-cola minőségi, kisüveges üdítőivel találkozhat.

Törley

Törley - Mert nekünk a minőség a fontos!
 
Fogyasztását kezdje egy pohár Törley Gála Sec pezsgővel, hogy legyen ünnep az alkalom, amikor hozzánk látogat.

 A Törley pezsgők története majdnem másfél évszázadra nyúlik vissza. Nyitottan az újdonságokra a Törley gyár a századfordulóra az ország legkorszerűbb pezsgőgyára lett, a millenniumi kiállításon pedig már a „császári és királyi udvari szállítók” címet viselte. A rákövetkező évtizedekben a Törley híre és zamata eljutott Párizstól Amerikán át egészen Ausztráliáig, a gyár pedig 1910-re már elérte az évi kétmillió palackos termelést. A sikert végül a második világháború törte meg, amelyet egy nehézségekkel, majd újjászületéssel teli időszak követett. Mindezek ellenére a Törley a mai napig tartja piacvezető pozícióját Magyarországon. A Trófea Grill Étterem és a Törley Pezsgőpincészet sikeres együttműködésének köszönhetően az éttermek állandó, all inclusive kínálatának része a kiváló minőségű Törley Gála Sec pezsgő is., mely  negyedik alkalommal szerzett ezüstérmet az „Effervescents du Monde” elnevezésű franciaországi pezsgőversenyen. A megnyerő, friss, üde, kimondottan gyümölcsös száraz pezsgő, melynek  ízében az elegancia és a frissesség együttesen jelentkezik, éttermeink állandó kínálatában szerepel.
Hilltop
Hilltop borok    
 
Az éttermeink kínálatában szereplő hús és halételeink mellé kiváló választás egy pohár minőségi Hilltop fehér, rozé vagy vörösbor. 

A Neszmélyi Borvidék leghíresebb pincészete a Hilltop borászat, amely magas színvonalú munkájának, valamint egyedi mikroklímával rendelkező prémium ültetvényeinek köszönhetően kiváló, komplex ízű, összetett hatású, telt borokkal van jelen a nagyborok szegmensében is. Ennek következtében nemcsak a mindennapokban, de egyedi, vagy ünnepi alkalmakkor is kiállja a próbát. 
Ezt bizonyítják a hazai és nemzetközi versenyeken elért nagyszerű eredmények is. Kamocsay Ákos főborásznak köszönhetően 1997-ben Nagy-Britanniában az "Év borásza", 1999-ben Magyarországon az "Év bortermelője" címet ítélték oda neki. 2004-ben a Hilltop borászat elnyerte az "Év pincészete" és a "Magyarország Kiváló Pincészete" címet.
Jókedv, napsütés, tiszta zamatok, elegáns illatok, vagy dűlőszelektált boraik esetében, komolyság, mélység, szerteágazó zamat kavalkád. Ezek és a letisztult, egyszerű, de elegáns megjelenés tükrözik azt a varázslatos világot, ami reményeink szerint Önt is meggyőzi arról, hogy “Hilltopot” mindig érdemes…

Szalon

Sörünk a Szalon 

Egy jóízű beszélgetés mellé egy pohár Szalon sör. 

A Pécsi Sörfőzde Zrt. - Magyarország legrégebb óta folyamatosan működő sörgyáraként - 165 év tapasztalatával készíti söreit. 

A Szalon sör a cég vezérmárkája, 1907-óta készül a Mecsek hegység lankái alatt működő gyárban.  Alapanyagként válogatott malátát és kétféle hallertaui komlót használnak. A főzéséhez szükséges kiváló minőségű és nagy tisztaságú a vizet -  a Mecsek hegység „ajándékaként” - saját karsztvizes kútjaikból nyerik.

A Szalon sör fő jellemzői:

  • Világos aranysárga szín
  • Kellemes malátás íz, friss komlóillattal
  • Könnyeden kesernyés zamat
  • Frissítően csípős széndioxid tartalom
  • Alkoholtartalom: 4,6 %

Válasszon étkezéséhez egy friss pohár Szalon sört!

Egészségére!


Coca-ColaCoca-Cola

A Coca–Cola már több, mint 125 éve van jelen a világon, s azóta forgalmazza magas minőségű, több fajta kiszerelésben kapható italait, mellyel a világ egyik legértékesebb márkájává vált.

A nap bármely szakában, bármilyen helyzetében szomjazik is meg, a Coca-Cola termékek között biztosan talál olyat, amely megfelel a pillanatnyi igényeinknek. A Coca-Cola Magyarország termékei a változó fogyasztói igényekre folyamatosan bővülő széles termékválasztékkal válaszol, amelyben mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb ízű terméket. 

Éttermeinkben a következő termékeiket forgalmazzuk a legmagasabb minőséget jelentő, kis üveges kiszerelésben: Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Kinley, NaturAqua, Cappy  rostos gyümölcslevek. 

Látványkonyháinkban közel 100 féleételből álló kínálatunkból a következő különleges ételekkel is találkozhat: garnéla rák, bélszín , lazac, vörös tonhal, tintahal, pecsenye libamáj, baconbe tekert szűzérmék, zöld kagyló és cápa.

Hétköznap 17.30-tól 20.30-ig, hétvégén és ünnepnapokon: 11.30-tól 20.30-ig.