December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Trófea Grill Király u. -Étterem értékelés

Egy kedves magyar vendégünk pozitív értékelése a Király utcai Trófea Grill Étteremről:Trófea Étterem -Király u.

„Hazafelé menet elhaladva a Király utcai Trófea étterem mellett kicsit lassítottam a lépteimet, hogy benézzek az üvegfalakon az étterembe. Az ajtóban álló pincér kedvesen megszólított ajánlva, hogy ha nem sietek, belül is nézzek körül. Teljesen természetes volt, minden tolakodás nélkül - a hely meg kellően ízléses ahhoz, hogy bólintsak: miért is ne, hiszen még nem is voltam bent.

A kialakítás valóban nem hagy maga után kívánnivalót: modern, nagyon ízléses és elegáns. Ha az ember bejön egyből kedve lesz maradni is egy kicsit.. Főleg ha profi módon végzik a pincérek a dolgukat: még be sem jöttem, de már kaptam néhány kedves szót. "Hogyne - iszok egy kávét" - mondtam és leültem egy kétszemélyes asztalhoz. A színek és a berendezések jól kitaláltak - bár a tér megfelelően tágas a sok különböző méretű asztal és a svédasztalnak kialakított pultok befogadásához - mégsem kelti egy túl nagy terem érzetét, inkább egy kávézó stílusos belsőjét tükrözi.

A kávé szuper volt, bár vizet szeretem ha hoznak, anélkül, hogy szóvá kéne tenni. De ez a legkevesebb.

Azt vettem észre, hogy az étteremben még arra is figyelnek, hogy értékelőlapok vannak minden asztalra téve - amit kitöltve vacsorameghívást lehet nyerni - miközben a tulajdonos értékes visszajelzéseket kaphat a kiszolgálásról és természetesen elérhetőségeket a hírleveléhez. Le a kalappal.

Jeleztem, hogy mást nem is fogok kérni a kávé mellé, hiszen csak pár percre szerettem volna körülnézni - viszont engem meggyőzött a profi kiszolgálás és az all-you-can-eat akciójuk végignézve a svédasztalos pulton lévő kínálatot. Arról bár nyilatkozni nem tudok - ettől függetlenül ajánlom a helyet.”

Köszönjük G. Gábornak!

Forrás: http://pang.hu/biz/trofea-grill-etterem-kiraly-utca-budapest