December hónapban áraink megváltoznak!
Kérjük érdeklődjenek éttermeink recepcióin!

Trófea

Foglalja le karácsonyi rendezvényét a Trófea Grill Étteremben

Közeleg az év vége, hamarosan eljönnek az ünnepek, ám az örömteli készülődés mellett ez sokak számára okoz fejtörést is, hol tölthetnék el legkellemesebben a családi, baráti összejövetelt, hova szervezzék a karácsonyi céges party-t. Karácsony

A belvárosi Trófea Grill Éttermek az elmúlt évek során az ünnepi együttlétek tökéletes helyszínének bizonyultak, hiszen tágas tereikkel, hangulatos dekorációikkal és különleges karácsonyi kínálatukkal méltán vívták ki kicsik és nagyok, családosok , cégvezetők, baráti társaságok elismerését.

A karácsonyt egész decemberben igazi téli ízekkel várjuk idén is. Kiemelt kínálatunk keretében ebben a hónapban olyan jellegzetes ünnepi ínyencségekből válogathatnak, mint a hideg sütőtök variációk, a sütőtök krémleves, a narancsos kacsacomb burgonyapürével vagy a gesztenyével töltött pulykamell illatos mártással. Természetesen nem maradhat ki a sorból a valódi karácsonyi mákos és diós beigli és a stolen sem.

Foglalja le már most céges, baráti vagy családi rendezvényét, kérjen részletes ajánlatot, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármely napon reggel 9 és este 21 óra között telefonon és személyesen is.